Dutch

Vent-Axia Econiq: onze innovatie, jouw comfort


Categorie: 
Dutch

Met gepaste trots presenteren we onze nieuwe serie WTW-units. Ervaar een comfortabele leefomgeving en de perfecte balans tussen energie-efficiëntie en een gezond binnenklimaat met de gloednieuwe Vent-Axia Econiq-serie. Deze innovatieve serie WTW-units vertegenwoordigt de nieuwste generatie in warmteterugwinningssystemen van Vent-Axia. 

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia T-Serie: Robuuste en krachtige ventilatoren voor toe- en afvoer


Categorie: 
Dutch

Nu ook in Nederland: de T-serie ventilator. Deze serie is een toonbeeld van bewezen robuuste technologie en duurzaamheid, ontworpen om te voldoen aan de meest uiteenlopende ventilatiebehoeften in zowel residentiële als commerciële omgevingen.

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia introduceert ISO+ geïsoleerde kanalen


Categorie: 
Dutch

Vent-Axia groeit in Nederland. Om ons assortiment ventilatie producten nog completer te maken introduceren we de ISO+ geïsoleerde kanalen. ISO+ is een uitgebreid assortiment geïsoleerde buizen, bochten en hulpstukken dat perfect aansluit op onze huidige (Kinetic Advance) en toekomstige (Econiq) warmteterugwinningssystemen . Met de ISO+ geïsoleerde kanalen profiteren gebruikers van een perfecte combinatie van thermische en akoestische isolatie.

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia introduceert RV 100 ventiel.


Categorie: 
Dutch

Vent-Axia ontzorgt met producten gericht op gemak. Life made easy. Het nieuwe RV 100 ventiel is ontworpen met het oog op eenvoud. RV 100 is gemaakt voor aansluitingen van Ø100mm en biedt indrukwekkende prestaties voor een optimale luchtkwaliteit in elke ruimte. Met zijn unieke dubbele functie voor zowel luchttoevoer als -afvoer, is het RV 100 ventiel in staat om een luchtstroomcapaciteit tot maximaal 50m³/h te leveren. 

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia Supra: nu ook in een krachtige Ø125mm uitvoering.


Categorie: 
Dutch

Al enige tijd heeft Vent-Axia de Supra en Supra Design badkamerventilatoren in haar assortiment. De Supra is een krachtige badkamerventilator/toiletventilator welke goed ontvangen is in de markt en inmiddels zijn kracht al bewezen heeft. Deze badkamerventilator/toiletventilator voor wand en plafond was tot nu toe alleen verkrijgbaar in een Ø100mm uitvoering. De Supra serie is nu uitgebreid met een Ø125mm uitvoering: de Supra 125 en Supra Design 125.

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia Multihome: ventileren hoe en wanneer u het wilt.


Categorie: 
Dutch

Al meer dan 80 jaar maken de producten van Vent-Axia de leefomgeving zo aangenaam en comfortabel mogelijk. Gemak voor de klant staat bij Vent-Axia altijd centraal; life made easy. Vent-Axia schenkt bij de ontwikkeling, veel aandacht aan zowel de functie als het design van haar producten. Met de nieuwe Vent-Axia Multihome woonhuisventilator hebben we weer een innovatief product, gericht op het gemak voor installateur en eindgebruiker.

SHARE THIS ARTICLE:

Het klikt ook met Uniflexplus+ 69


Categorie: 
Dutch

Het Uniflexplus+ flexibele kunststof luchtverdeelsysteem staat al jaren bekend om de eenvoudige en snelle montage door het klik & klaar principe. Slijpen, lijmen of extra handelingen om de slang te koppelen zijn hiermee verleden tijd. Het systeem kent een beperkt aantal benodigde componenten die eenvoudig in elkaar klikken. 

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia Supra Design, de stijlvolle en krachtige badkamerventilator


Categorie: 
Dutch

Vorig jaar kwam Vent-Axia al met de Supra, een nieuwe krachtige badkamer- en toiletventilator, op de markt. Deze ventilator werd goed ontvangen en heeft inmiddels zijn kracht al bewezen. Maar naast functie schenkt Vent-Axia ook veel aandacht aan het design. Daarom is vanaf nu ook de Supra Design verkrijgbaar. Dezelfde krachtige ventilator, maar met een stijlvolle cover.

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia Svara en iQ nu ook in zwart verkrijgbaar


Categorie: 
Dutch

Vent-Axia richt zich op woonhuisventilatie en biedt hiervoor een totaalpakket eigen producten aan. Een pakket wat vanaf vandaag verder uitgebreid wordt met een tweetal zwarte ventilatoren. De succesvolle Svara en iQ ventilatoren zijn vanaf nu ook in het zwart verkrijgbaar. Met deze zwarte ventilatoren voorzien we in de groter wordende vraag naar zwarte badkamer- en toiletventilatoren bij onze dealers.

SHARE THIS ARTICLE:

Uniflexplus+2 Slangloos luchtverdeelsysteem


Categorie: 
Dutch

Gemak voor de klant staat bij Vent-Axia centraal; life made easy. Dit geldt voor de eindklant, maar zeker ook voor de installateur. Met het Uniflexplus+slangloos luchtverdeelsysteelsysteem brengt Vent-Axia een systeem op de markt wat meer dan flexibel is. U bespaart tot 90% installatie tijd door het eenvoudig koppelen van de verdeler en ventilecollector middels de Uniflexplus+2-app.

SHARE THIS ARTICLE: