Vent-Axia T-Serie: Robuuste en krachtige ventilatoren voor toe- en afvoer

Nu ook in Nederland: de T-serie ventilator. Deze serie is een toonbeeld van bewezen robuuste technologie en duurzaamheid, ontworpen om te voldoen aan de meest uiteenlopende ventilatiebehoeften in zowel residentiële als commerciële omgevingen.

De T-serie van Vent-Axia onderscheidt zich door zijn unieke elektronische sluitersysteem, dat zorgt voor een stille en efficiënte werking. Deze ventilatoren zijn uitgerust met een geïntegreerde elektronische tochtafsluiter, verborgen achter het binnenrooster, die zowel bij luchtafvoer als luchttoevoer functioneert in elke montagehoek. Dit zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing door de mogelijkheid om natuurlijke ventilatie of zomernachtkoeling te bieden zonder het beveiligingsrisico van een open raam.

T-serie ventilatoren zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder raam-, muur-, dak-, plafond- en in-line modellen, om aan alle installatie-eisen te voldoen. Elk model is ontworpen voor eenvoudige installatie met een 'Top Socket' aansluiting, en voorzien van een speciaal ontworpen motor voor stille werking en een standaard thermische overbelastingbeveiliging. Deze ventilatoren zijn geschikt voor gebruik onder elke hoek en in omgevingstemperaturen van -40°C tot +50°C, wat ze buitengewoon veelzijdig maakt.

De T-serie beschikt over diverse bedieningsopties, zoals de mogelijkheid om tussen verschillende snelheden te schakelen, de luchtstroomrichting om te keren en automatische sensorbediening te gebruiken voor een nog efficiëntere werking. De Vent-Axia Ecotronic controller biedt extra energiezuinige mogelijkheden met een minimale snelheidsinstelling en een 'E'-modus.

Met de introductie van de T-serie ventilator is deze reeks betrouwbare en robuuste ventilatoren nu ook breed in Nederland beschikbaar. 

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: