vent-axia supra design

Vent-Axia Supra: nu ook in een krachtige Ø125mm uitvoering.

Al enige tijd hebben we bij Vent-Axia de Supra en Supra Design badkamerventilatoren in ons assortiment. De Supra is een krachtige badkamerventilator/toiletventilator welke goed ontvangen is in de markt en inmiddels zijn kracht al bewezen heeft. Deze badkamerventilator/toiletventilator voor wand en plafond was tot nu toe alleen verkrijgbaar in een Ø100mm uitvoering. De Supra serie is nu uitgebreid met een Ø125mm uitvoering: de Supra 125 en Supra Design 125.

De nieuwe Vent-Axia Supra (Design) 125 heeft veel kenmerken van de Supra (Design) 100. De trillingsdempende motorbevestiging zorgt voor een laag geluidsniveau. De krachtigere innovatieve kogellager motor zorgt voor een maximaal debiet van 190 m3/h (Supra) en 160 m3/h (Supra Design).

Ventilatie in vochtige ruimtes

Tijdens het douchen of in bad gaan ontstaat er een grote hoeveelheid vochtige lucht in de badkamer. Wanneer het vocht niet of onvoldoende via een raam naar buiten kan, kunnen er al snel problemen ontstaan als gevolg van overmatige condensvorming. Zo kunnen zich bijvoorbeeld schimmelplekken vormen op de wanden en badkamermeubels. Met behulp van een ventilator in de badkamer wordt het vocht in de badkamer naar buiten afgevoerd. Hierdoor treedt er minder condensvorming op en is er minder kans op vochtproblemen.

Verschillende uitvoeringen

De Supra 125 en Supra Design 125 zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. De Supra (Design) 125 B is de basis uitvoering zonder sensoren en timer. Daarnaast zijn de Supra (Design) 125 T met instelbare timer en 125 HT met vochtsensor en vaste timer verkrijgbaar. Installatie van de Supra (Design) 125 is eenvoudig door de ingebouwde waterpas. Vent-Axia ventilatoren staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De Supra (Design) 125 badkamerventilator/toiletventilator wordt geleverd met 5 jaar garantie.

Wilt u meer informatie over de Supra (Design) 125 ventilator, of over andere producten van Vent-Axia, neem dan contact op met Erik Snijders tel: 06 46 37 18 38, Sales Manager Vent-Axia B.V. of bezoek een dealer in de buurt. Vent-Axia, life made easy.

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: