Over ons

Over Ons

Vent-Axia, Life made easy

Vent-Axia is een van oorsprong Britse fabrikant en leverancier van ventilatie- en verwarmingssystemen met een sterke marktpositie in zowel het Verenigd Koninkrijk als in de rest van de wereld.


Gemak voor de klant staat bij Vent-Axia centraal; life made easy. De producten van Vent-Axia maken de leefomgeving zo aangenaam en comfortabel mogelijk.  Deze gedachte zetten we kracht bij door middel van onze kernwaarden.

Snel
Vent-Axia is snel en levert uit voorraad binnen 24 uur. We hebben een toegewijd team met korte lijnen. Onze mensen zijn pro-actief, o.a. met het verzorgen van balieochtenden, presentaties en trainingen. Vent-Axia stemt productkenmerken en -componenten af op maximale tijdwinst bij installatie.

Slim
Vent-Axia is slim. Onze medewerkers staan bekend om hun technische expertise, service en ondersteuning. Vent-Axia richt zich op voortdurende verbetering en ontwikkeling van producten. Ook de producten van Vent-Axia zijn ‘slim’. Vent-Axia levert ventilatoren met app-bediening en sensor-aansturing. Vent-Axia heeft een lange traditie van innovatieve producten en we hebben een eigen ontwikkel- en productieomgeving.

Scherp
Vent-Axia is scherp en werkt hard om klanten te begrijpen en te ontzorgen. De focus ligt daarbij op kwaliteit en eenvoud. We dragen projecten en installateurs aan bij onze groothandelsklanten. Vent-Axia schenkt veel aandacht aan zowel de functie als het design van haar producten en is bewust van de kwaliteit en biedt garantie.

Specifiek
Vent-Axia is specifiek en levert haar producten in Nederland exclusief via de groothandel. Samen met de gespecialiseerde groothandel geven we advies op maat. Vent-Axia richt zich op woonhuisventilatie en biedt hiervoor een totaalpakket eigen producten aan.

Sustainable
Vent-Axia is Sustainable. Onze producten worden op duurzame wijze geproduceerd in een omgeving waar we milieubewust omgaan met grondstoffen en materialen. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten maakt Vent-Axia gebruik van technologieën die ervoor zorgen dat onze producten zo weinig mogelijk energie verbruiken en zoveel mogelijk energie terugwinnen. Veel van onze producten zijn Lo-carbon en dragen bij aan een duurzamere wereld.

Bij Vent-Axia horen wij graag hoe wij uw leven een stuk makkelijker kunnen maken. 


In Nederland verdeelt Vent-Axia B.V. een ruim aanbod energiezuinige badkamerventilatoren, WTW-toestellen en handdrogers. Daarnaast is ook het Uniflexplus+ flexibel luchtverdeelsysteem in de uitvoeringen Ø90mm, Ø69mm en Vlak verkrijgbaar.

Vent-Axia levert haar producten in Nederland exclusief via de groothandel. Neem gerust contact met ons op en wij verwijzen u door naar één van onze partners.

 

Meer informatie en technische documentatie vindt u op de diverse platformen waar Vent-Axia bij aangesloten is.
Tevens is Vent-Axia B.V. ISO 9001:2015 gecertificeerd.

2ba logo

mepcontent logo

Stabu Logo

 

Word jij lid van Team Vent?

Bij Vent-Axia bieden we een werkomgeving waarin werkgeluk en betrokkenheid centraal staan, en dit is niet alleen een loze belofte. Uit ons recente medewerkersonderzoek blijkt dat we als werkgever een gemiddelde beoordeling van 7,9 hebben ontvangen, waar we trots op zijn.

Dus als je op zoek bent naar een werkplek waar jouw mening en ideeën worden gewaardeerd, waar je ondersteuning krijgt van betrokken leidinggevenden en waar je kunt bijdragen aan het succes van onze klanten, dan is Vent-Axia de plek voor jouw vakantiewerk of bijbaan.

Laat via onderstaande link in ons aanmeldformulier je gegevens achter, zodat we je kunnen benaderen als we weer (vakantie)medewerkers zoeken. Dan ben jij binnenkort misschien ook wel lid van Team Vent...