Over ons

Over Ons

Werken bij Vent-Axia B.V.

Wij zoeken naar versterking van ons bedrijf op de volgende positie(s):

 

Vent-Axia, Life made easy

Vent-Axia is een van oorsprong Britse fabrikant en leverancier van ventilatie- en verwarmingssystemen met een sterke marktpositie in zowel het Verenigd Koninkrijk als in de rest van de wereld.


Vent-Axia werkt iedere dag hard om haar klanten te begrijpen, wie ze zijn, wat ze willen en hoe en waar ze wonen en werken. Zo kunnen we hun leefomgeving zo aangenaam en comfortabel mogelijk maken. Vent-Axia ontzorgt met producten gericht op gemak. Life made easy. De Vent-Axia mensen staan dan ook bekend om hun technische expertise, service, toewijding en ondersteuning.

Daarnaast streeft Vent-Axia ernaar om het milieu zo veel mogelijk te beschermen. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten maakt Vent-Axia gebruik van technologieën die ervoor zorgen dat onze producten zo weinig mogelijk energie verbruiken en zoveel mogelijk energie terugwinnen.


In Nederland verdeelt Vent-Axia B.V. een ruim aanbod energiezuinige badkamerventilatoren, WTW-toestellen en handdrogers. Daarnaast is ook het Uniflexplus+ flexibel luchtverdeelsysteem in de uitvoeringen 1xØ90mm en 2xØ90mm verkrijgbaar.

Vent-Axia levert haar producten in Nederland exclusief via de groothandel. Neem gerust contact met ons op en wij verwijzen u door naar één van onze partners.

 

Meer informatie en technische documentatie vindt u op de diverse platformen waar Vent-Axia bij aangesloten is.
Tevens is Vent-Axia B.V. ISO 9001:2015 gecertificeerd.

2ba logo

mepcontent logo

Stabu Logo