Over Ons

Werken bij Vent-Axia B.V.

Wij zoeken naar versterking van ons bedrijf op de volgende positie(s):

 

Vent-Axia, setting the ventilation standard

Vent-Axia is een van oorsprong Britse fabrikant en leverancier van ventilatie- en verwarmingssystemen  met een sterke marktpositie in zowel het Verenigd Koninkrijk als in de rest van de wereld.


We werken iedere dag hard om onze klanten te begrijpen, wie ze zijn, wat ze willen en hoe en waar ze wonen en werken. Zo kunnen we hun leefomgeving zo aangenaam en comfortabel mogelijk maken. Onze mensen staan dan ook bekend om hun technische expertise, service en ondersteuning.

Daarnaast streven we ernaar om het milieu zo veel mogelijk te beschermen. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten maken we gebruik van technologieën die ervoor zorgen dat onze producten zo weinig mogelijk energie verbruiken en zoveel mogelijk energie terugwinnen.


In Nederland verdeelt Vent-Axia B.V. een ruim aanbod energiezuinige badkamerventilatoren, WTW-toestellen en handdrogers. Daarnaast is ook het Uniflexplus+ flexibel luchtverdeelsysteem in de uitvoeringen 1xØ90mm en 2xØ90mm verkrijgbaar.

Vent-Axia levert haar producten  in Nederland exclusief via de groothandel. Neem gerust contact met ons op en wij verwijzen u door naar één van onze partners.