Vent-Axia Econiq: onze innovatie, jouw comfort

Met gepaste trots presenteren we onze nieuwe serie WTW-units. Ervaar een comfortabele leefomgeving en de perfecte balans tussen energie-efficiëntie en een gezond binnenklimaat met de gloednieuwe Vent-Axia Econiq-serie. Deze innovatieve serie WTW-units vertegenwoordigt de nieuwste generatie in warmteterugwinningssystemen van Vent-Axia. 

De Vent-Axia Econiq serie is speciaal ontworpen om het juiste evenwicht te bieden tussen comfort en energiezuinige woonhuisventilatie. De Econiq WTW-units onderscheiden zich door hun uitzonderlijk lage energieverbruik, hoog thermisch rendement en eenvoudige bediening, waardoor ze een nieuwe standaard zetten voor moderne ventilatiesystemen.

Laag energie verbruik

Kenmerkend voor deze Econiq-serie is het lage energieverbruik, mogelijk gemaakt door de geavanceerde gelijkstroommotoren en de minimale weerstand in de unit. Het uitstekende thermisch rendement zorgt ervoor dat de unit voldoet aan de hoogste prestatienormen. Dit maakt de Econiq WTW-units tot één van de meest energiezuinige oplossingen in de markt, waardoor gebruikers kunnen genieten van een optimaal binnenklimaat met een minimale energiebehoefte.

Voor elke woning een passende oplossing.

Met de lancering van de Vent-Axia Econiq-serie introduceren we niet alleen een nieuwe standaard in energie-efficiëntie en comfort, maar bieden we ook een reeks modellen aan die zijn ontworpen om aan de diversiteit van ventilatiebehoeften te voldoen. 
De Econiq 350, 400 en 450 zijn ideaal voor kleine en middelgrote woningen en bieden een luchtdebiet van 350 m³/h tot 450 m³/h. Voor grotere projecten of ruimtes die een hogere luchtverversingscapaciteit vereisen, is Econiq 600 ontwikkeld. Met een debiet tot maximaal 600 m³/h, is deze unit in staat om ook de meest veeleisende ventilatiebehoeften te ondersteunen, waardoor deze ideaal is voor grotere woningen of kleine commerciële toepassingen.
Elk model in de Econiq-serie is zorgvuldig ontworpen om niet alleen te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende projecten, maar ook om installatieflexibiliteit te bieden door middel van de rechts- en linksconfiguraties. Ook zijn alle modellen flexibel aan te sluiten door de aanwezigheid van een boven- en zij-aansluiting. Dit zorgt ervoor dat de units naadloos kunnen worden geïntegreerd in vrijwel elk bouwontwerp, zonder in te leveren op de esthetiek of functionaliteit van de ruimte.

Gebruiksvriendelijk

Gemak voor de klant staat bij Vent-Axia centraal; life made easy. Ook de Vent-Axia Econiq WTW-units zijn uiterst gebruiksvriendelijk. Ze kunnen snel en eenvoudig worden ingesteld via een display op de unit of via de innovatieve Vent-Axia Connect App, die verbinding maakt via Bluetooth of Wifi. Dit biedt installateurs en eindgebruikers volledige controle over de unit, van het aanpassen van de ventilatiesnelheid tot het instellen van timers en het controleren van de statusinformatie.

Modulaire Bypass

Een andere unieke eigenschap van de Econiq-units is de 100% zomer/nachtbypass-functie, waarmee gebruikers het hele jaar door kunnen genieten van natuurlijke en verfrissende ventilatie. Deze slimme functie, met meerdere posities, maakt directe toegang tot koele buitenlucht mogelijk tijdens warme zomerdagen of koelere nachten, zonder onnodig energieverbruik. Hiermee kan er altijd een behaaglijk binnenklimaat worden bereikt.

Met de introductie van de Econiq-serie zet Vent-Axia een nieuwe stap naar een duurzamere toekomst, waarbij geavanceerde ventilatietechnologie hand in hand gaat met een verhoogd wooncomfort en energiebesparing. Met de Vent-Axia Econiq kies je voor een duurzame oplossing die efficiëntie en comfort naadloos combineert, waardoor energiebehoeften worden geminimaliseerd zonder in te leveren op prestaties. De Econiq WTW-units zijn vanaf nu verkrijgbaar bij onze dealers.
 

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: