Nachrichten

Nieuws

Geplaatst op: 26/03/2024

Met gepaste trots presenteren we onze nieuwe serie WTW-units. Ervaar een comfortabele leefomgeving en de perfecte balans tussen energie-efficiëntie en een gezond binnenklimaat met de gloednieuwe Vent-Axia Econiq-serie. Deze innovatieve serie WTW-units vertegenwoordigt de nieuwste generatie in warmteterugwinningssystemen van Vent-Axia. 

Geplaatst op: 01/03/2024

Nu ook in Nederland: de T-serie ventilator. Deze serie is een toonbeeld van bewezen robuuste technologie en duurzaamheid, ontworpen om te voldoen aan de meest uiteenlopende ventilatiebehoeften in zowel residentiële als commerciële omgevingen.

Geplaatst op: 18/12/2023

Voor het eerst in onze geschiedenis zet Vent-Axia een spannende stap in de Nederlandse markt met deelname aan de VSK-beurs, de meest prestigieuze vakbeurs voor de installatiebranche in Nederland. Het evenement vindt plaats van 6 tot en met 9 februari 2024 in de Jaarbeurs Utrecht, en wij zijn erbij!

Geplaatst op: 27/11/2023

I.v.m. de feestdagen is Vent-Axia gesloten van maandag 25 december tot en met maandag 1 januari. Laatste verzendingen vinden plaats op donderdag 21 december.

Geplaatst op: 20/09/2023

Vent-Axia groeit in Nederland. Om ons assortiment ventilatie producten nog completer te maken introduceren we de ISO+ geïsoleerde kanalen. ISO+ is een uitgebreid assortiment geïsoleerde buizen, bochten en hulpstukken dat perfect aansluit op onze huidige (Kinetic Advance) en toekomstige (Econiq) warmteterugwinningssystemen . Met de ISO+ geïsoleerde kanalen profiteren gebruikers van een perfecte combinatie van thermische en akoestische isolatie.

Geplaatst op: 13/06/2023

Vent-Axia ontzorgt met producten gericht op gemak. Life made easy. Het nieuwe RV 100 ventiel is ontworpen met het oog op eenvoud. RV 100 is gemaakt voor aansluitingen van Ø100mm en biedt indrukwekkende prestaties voor een optimale luchtkwaliteit in elke ruimte. Met zijn unieke dubbele functie voor zowel luchttoevoer als -afvoer, is het RV 100 ventiel in staat om een luchtstroomcapaciteit tot maximaal 50m³/h te leveren. 

Geplaatst op: 22/03/2023

Al enige tijd heeft Vent-Axia de Supra en Supra Design badkamerventilatoren in haar assortiment. De Supra is een krachtige badkamerventilator/toiletventilator welke goed ontvangen is in de markt en inmiddels zijn kracht al bewezen heeft. Deze badkamerventilator/toiletventilator voor wand en plafond was tot nu toe alleen verkrijgbaar in een Ø100mm uitvoering. De Supra serie is nu uitgebreid met een Ø125mm uitvoering: de Supra 125 en Supra Design 125.

Geplaatst op: 07/12/2022

Vent-Axia B.V. gaat per 1 januari 2023 verhuizen van Nijverdal naar Eersel. Het magazijn was reeds in Eersel gevestigd. Nu zal ook het kantoor naar Eersel verhuizen. 

Geplaatst op: 13/09/2022

Al meer dan 80 jaar maken de producten van Vent-Axia de leefomgeving zo aangenaam en comfortabel mogelijk. Gemak voor de klant staat bij Vent-Axia altijd centraal; life made easy. Vent-Axia schenkt bij de ontwikkeling, veel aandacht aan zowel de functie als het design van haar producten. Met de nieuwe Vent-Axia Multihome woonhuisventilator hebben we weer een innovatief product, gericht op het gemak voor installateur en eindgebruiker.

Geplaatst op: 31/08/2022

13, 14 en 15 september 2022 zijn we weer te vinden op de Installatievakbeurs in Hardenberg. In Hal 4 (de groene hal), stand 404, trekken we de zomer nog even door. Met heerlijke cocktails en een nieuwe woonhuisventilator heten we je welkom aan onze strandbar.