ISO+ geïsoleerde kanalen

Vent-Axia groeit in Nederland. Om ons assortiment ventilatie producten nog completer te maken introduceren we de ISO+ geïsoleerde kanalen.  ISO+ is een uitgebreid assortiment geïsoleerde buizen, bochten en hulpstukken dat perfect aansluit op onze huidige (Kinetic Advance) en toekomstige (Econiq) warmteterugwinningssystemen . Met de ISO+ geïsoleerde kanalen profiteren gebruikers van een perfecte combinatie van thermische en akoestische isolatie.


De ISO+ kanalen bieden tal van voordelen voor zowel installateurs als eindgebruikers. De stevige buitenmantel en de luchtkamer in de geribbelde foam-isolatie zorgen voor indrukwekkende geluiddemping, met maar liefst 8 dB(A) minder geluid in vergelijking met traditionele akoestisch geïsoleerde buizen. Daarnaast behouden de kanalen hun vorm dankzij de robuuste PE buitenmantel, wat doorhangen voorkomt. Dit minimaliseert de behoefte aan extra beugels en verkort de installatietijd. De manchetten absorberen spanningen in de leiding, wat resulteert in een duurzame, betrouwbare verbinding. Bovendien zijn Vent-Axia ISO+ kanalen niet afhankelijk van omgevingstemperatuur en volledig recyclebaar, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn zonder afval in het productieproces.


Vent-Axia stemt productkenmerken en -componenten af op maximale tijdswinst bij installatie. De toepassingsmogelijkheden van Vent-Axia ISO+ zijn veelzijdig en beschikbaar in drie verschillende diameters. Ze zijn er voor dakdoorvoeren, geveldoorvoeren en unit-aansluitingen met diameters van Ø125mm, Ø180mm en Ø200mm. Met een warmtegeleidingscoëfficiënt van 0,040W/mK bij 40°C bieden ze een uiterst efficiënte isolatieoplossing. Door te kiezen voor Vent-Axia ISO+ kanalen kunnen gebruikers het comfort en de efficiëntie van hun installatie aanzienlijk verbeteren.
Vent-Axia focust op kwaliteit en eenvoud. Met de toevoeging van de ISO+ kanalen aan ons assortiment brengen we u een nóg completere assortiment ventilatieproducten voor woningbouw en kleine utiliteit.  
 

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: