multihome

Al meer dan 80 jaar maken de producten van Vent-Axia de leefomgeving zo aangenaam en comfortabel mogelijk. Gemak voor de klant staat bij Vent-Axia altijd centraal; life made easy. Vent-Axia schenkt bij de ontwikkeling, veel aandacht aan zowel de functie als het design van haar producten. Met de nieuwe Vent-Axia Multihome woonhuisventilator hebben we weer een innovatief product, gericht op het gemak voor installateur en eindgebruiker.

De Vent-Axia Multihome is een stille en energiezuinige mechanische woonhuisventilator met vier aansluitingen van 125mm voor het direct aansluiten van vaste of flexibele ventilatiekanalen met een diameter van 125mm. De ventilator komt in verschillende uitvoeringen en  levert een luchtdebiet van 300m³/h of 368 m³/h bij 150Pa.

Één op één uitwisselbaar
De Multihome woonhuisventilator is ontwikkeld voor toepassing bij zowel nieuwbouwprojecten als voor renovatie projecten. Speciaal voor deze renovatiemarkt zijn er speciale varianten verkrijgbaar die direct uitwisselbaar zijn met andere units in de vervangmarkt. Geen verandering in aansluitingen van voeding of perilex nodig. Door de vier 125mm aansluitingen is het uitwisselen en aansluiten van de Multihome snel gedaan. 

Ventileren hoe en wanneer u het wilt
Met de bedieningsmogelijkheden van de Vent-Axia Multihome kunt u ventileren hoe en wanneer u het wilt. De Multihome is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De woonhuisventilator is uitgerust met een display en kan zowel draadloos als bedraad (Advance) bediend worden door middel van 4-standenschakelaars, CO2-, vocht- en/of temperatuursensoren. Ook kan er een  aanwezigheidssensor gekoppeld worden. 
De Advance modellen kunt u eenvoudig via bluetooth bedienen met de Vent-Axia Connect-App. Hierdoor is er een directe communicatie met de unit. Dit zorgt voor een snelle inbedrijfstelling via smartphone of tablet.  Meer gemak dus voor de installateur en de eindgebruiker. De verschillende instellingen zijn gemakkelijk aan te passen en de status van de unit is te monitoren in de app. 

Duurzaam ventileren
Duurzaamheid is voor Vent-Axia een belangrijk thema. Tegen 2025 hebben meer dan 70% van onze producten het’ Lo-Carbon’ label. Alle Multihome woonhuisventilatoren zijn gemaakt van gerecycled ABS, waardoor ze kunststof een nieuw leven geven. We verwerken hiervoor het plastic afval van oude apparaten tot nieuwe kunststof delen voor de Multihome. Zo komt dit niet op de afvalberg terecht en dragen ze een steentje bij aan een beter klimaat. Daarnaast is de Multihome uiteraard voorzien van energiezuinige gelijkstroom motoren.

De Vent-Axia Multihome is vanaf nu uit voorraad leverbaar. Meer info vindt u op vent-axia.nl/multihome

 

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: