Vent-Axia introduceert RV 100 ventiel.

Vent-Axia ontzorgt met producten gericht op gemak. Life made easy. Het nieuwe RV 100 ventiel is ontworpen met het oog op eenvoud. RV 100 is gemaakt voor aansluitingen van Ø100mm en biedt indrukwekkende prestaties voor een optimale luchtkwaliteit in elke ruimte. Met zijn unieke dubbele functie voor zowel luchttoevoer als -afvoer, is het RV 100 ventiel in staat om een luchtstroomcapaciteit tot maximaal 50m³/h te leveren. 

Het RV 100 ventiel wordt, net als zijn grote broer, het RV 125 ventiel, gekenmerkt door de eenvoudige afstelling. Met maar liefst 40 vergrendelbare standen kunt u het luchtvolume van de RV 100 nauwkeurig afstemmen op uw behoeften. Het ventiel staat garant voor uitstekende prestaties met de laagste geluids- en drukvalwaarden. Of u nu kiest voor een hoger of lager luchtvolume, het ventiel behoudt dezelfde buitenmaten, waardoor het een uniforme uitstraling behoudt bij elke instelling. Bovendien voorkomt het ventiel lage turbulente luchtstromen, waardoor vuilafzetting rondom het ventiel tot het verleden behoort. Het gepatenteerde design zorgt voor minder drukverlies door een uniek mechanisme in de regelconus. 

Coanda-effect

Een van de meest opvallende kenmerken van het RV 100 Ventiel is het Coanda-effect. Bij het toevoeren van lucht volgt de toegevoerde lucht het plafond in plaats van een rechte lijn in de oorspronkelijke richting. Dit resulteert in een grotere worp en een betere verspreiding van de toegevoerde lucht in de ruimte. Geniet van een comfortabele en goed geventileerde omgeving dankzij het slimme ontwerp van het RV 100 Ventiel.

Design

Naast zijn indrukwekkende prestaties biedt het RV 100 ventiel ook gebruiksgemak en veelzijdigheid. Dankzij de flexibele montage is het ventiel geschikt voor alle typen luchtkanalen met een aansluiting van Ø100. Bovendien is het eenvoudig te reinigen zonder dat de ventielbasis verwijderd hoeft te worden. Het stijlvolle design van het ventiel past naadloos bij verschillende interieurstijlen en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Het ventiel is uitgevoerd in de tijdloze kleur RAL 9016.

Met het RV 100 ventiel bent u verzekerd van een optimaal binnenklimaat en een eenvoudige regeling van de luchtcirculatie. Of het nu gaat om residentiële of commerciële toepassingen, dit ventiel biedt de perfecte balans tussen prestatie en gebruiksgemak.  Neem voor meer informatie over het nieuwe RV 100 ventiel contact met ons op.
 

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: