Dutch

Vent-Axia vakantiesluiting


Dutch
Categorie: 

I.v.m. de zomervakantie is Vent-Axia gesloten van maandag 27 juli tot en met vrijdag 7 augustus. Laatste verzendingen vinden plaats op donderdag 23 juli.

SHARE THIS ARTICLE:

Uniflexplus+ luchtverdeelsysteem; opvallend antibacterieel


Dutch
Categorie: 

Vent-Axia is fabrikant en leverancier van producten voor ventilatie, verwarming en hygiëne en heeft een lange traditie van innovatieve producten. Ook het Uniflexplus+ systeem is een van deze innovatieve producten.

Het Uniflexplus+ kunststof luchtverdeelsysteem is ontworpen om het aanleggen van ventilatie zo snel en eenvoudig mogelijk te maken. De flexibele luchtslangen zijn eenvoudig op maat te snijden met het speciaal ontworpen afkortmes. Ook kunnen ze tijdens de installatie nog makkelijk verlegd worden. Dankzij het ontwerp en de samenstelling van Uniflexplus+ wordt vervuiling in het systeem tegengegaan en is reinigen eenvoudig.

SHARE THIS ARTICLE:

Uniflexplus+ Ventiel: Installatie gemak met patent


Dutch
Categorie: 

Vent-Axia heeft eigen ontwikkel- en productieomgevingen en richt zich op voortdurende verbetering en ontwikkeling van producten. Neem bijvoorbeeld ons Uniflexplus+ RV 125 ventiel. Dit eenvoudig regelbaar ventiel is geschikt voor iedere ruimte. Er zijn drie designs die passen bij verschillende interieurstijlen. Daarnaast kan het ventiel gebruikt worden voor toevoer en afvoer. Naast een goed design en functie, heeft het ventiel een uniek mechanisme waardoor het sinds kort gepatenteerd is.

SHARE THIS ARTICLE:

Update ISSO-kleintje Ventilatie


Dutch
Categorie: 

ISSO, de kennisbank voor onder andere installatieprofessionals, heeft een nieuwe versie uitgegeven van ISSO-kleintje Ventilatie ‘Woningen en woongebouwen’. De update van dit ‘kleintje’ is een belangrijke. Deze versie helpt nieuwe wetgevingen rond ventilatie toe te passen. Hieronder valt het Bouwbesluit 2012 (versie juli 2019), de Wet Kwaliteitsborging, de eisen voor BENG en het nog te publiceren ontwerp NEN 1087.3

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia hercertificeert zich voor ISO 9001


Dutch
Categorie: 

Vorige week stond voor Vent-Axia in het teken van de ISO9001 her-certificering. In verband met de huidige maatregelen omtrent het Corona-virus heeft de audit dit jaar volledig digitaal plaatsgevonden.Een groot aantal collega’s heeft de afgelopen dagen contact gehad met de auditor en zijn vragen beantwoord. Dit via Microsoft Teams, Skype of WhatsApp. Ook dit jaar was de auditor zeer te spreken over de consistente werkwijze van Vent-Axia. Er was geen enkele afwijking te constateren.

SHARE THIS ARTICLE:

REHVA COVID-19 Update


Dutch
Categorie: 

Op 3 april zijn de REHVA COVID-19-richtlijnen bijgewerkt. Onderstaand een overzicht van de belangrijkste updates.
REHVA is de Europese overkoepelende vereniging voor klimaatinstallaties. Deze aanbevelingen worden door de kennisinstituten TVVL en ISSO actief gedeeld. Heeft u vragen over deze aanbevelingen. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het uitvoeren van deze aanbevelingen.

SHARE THIS ARTICLE:

Update productassortiment op 2BA gepubliceerd.


Dutch
Categorie: 

Gemak voor de klant staat bij Vent-Axia centraal; life made easy. Om het u nog iets makkelijker te maken heeft Vent-Axia B.V. heeft een complete update van het productassortiment op 2BA gepubliceerd. De actuele prijslijst is nu beschikbaar in een heldere onderverdeling van merk, type en serie.

SHARE THIS ARTICLE:

Aanbevelingen voor beheer van luchtbehandelingsinstallaties


Dutch
Categorie: 

REHVA, de Europese overkoepelende vereniging voor klimaatinstallaties, komt met aanbevelingen voor beheer van luchtbehandelingsinstallaties. Deze aanbevelingen worden door de kennisinstituten TVVL en ISSO actief gedeeld.
Wij helpen u graag bij het uitvoeren van deze aanbevelingen.

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia en het coronavirus


Dutch
Categorie: 

Ook Vent-Axia speelt zo goed als mogelijk in op de (on)voorziene omstandigheden die het coronavirus (COVID-19) aangaan.

SHARE THIS ARTICLE:

Nieuwe vacature: Junior Vertegenwoordiger Midden-West Nederland


Dutch
Categorie: 

Vent-Axia groeit in Nederland. We zijn per direct opzoek naar een Junior Vertegenwoordiger voor Midden-West Nederland. In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de verkoop en informeren van onze klanten (de groothandel en hun klanten), van de producten van Vent-Axia.

SHARE THIS ARTICLE: