Dutch

Bedrijfssluiting rond de feestdagen


Categorie: 
Dutch

I.v.m. de feestdagen is Vent-Axia gesloten van maandag 25 december tot en met maandag 1 januari. Laatste verzendingen vinden plaats op donderdag 21 december.

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia gaat verhuizen


Categorie: 
Dutch

Vent-Axia B.V. gaat per 1 januari 2023 verhuizen van Nijverdal naar Eersel. Het magazijn was reeds in Eersel gevestigd. Nu zal ook het kantoor naar Eersel verhuizen. 

SHARE THIS ARTICLE:

Vakantiesluiting 2022


Categorie: 
Dutch

I.v.m. de zomervakantie is Vent-Axia gesloten van maandag 8 augustus tot en met vrijdag 19 augustus. Laatste verzendingen vinden plaats op donderdag 4 augustus.

SHARE THIS ARTICLE:

Uniflexplus+ bibliotheek op MEPcontent uitgebreid


Categorie: 
Dutch

Al jaren is MEPcontent de plaats voor MEP-engineers en BIM’mers. In deze bibliotheek biedt Trimble in samenwerking met fabrikanten BIM-bestanden van veel gebruikte producten. We hebben samen met MEPcontent  de bibliotheek van het Uniflexplus+ flexibele kunststof luchtverdeelsysteem uitgebreid.

SHARE THIS ARTICLE:

Het klikt altijd met Uniflexplus+


Categorie: 
Dutch

Het Uniflexplus+ luchtverdeelsysteem is ontworpen om het aanleggen van ventilatie zo snel en eenvoudig mogelijk te maken.  De flexibele luchtslangen zijn eenvoudig op maat te snijden met het speciaal ontworpen afkortmes en kunnen tijdens de installatie nog makkelijk verlegd worden. Uniflexplus+ excelleert al jaren in gebruiksgemak. Met slechts een beperkt aantal componenten die eenvoudig in elkaar klikken kom je tot een luchtdicht luchtverdeelsysteem. Je hebt geen parkers of lijm nodig. Zo bespaar je kostbare installatietijd. Uniflexplus+ was tot voor kort verkrijgbaar in een 1xØ90mm en 2xØ90mm uitvoering. Inmiddels zijn daar Uniflexplus+ 69 en Vlak bijgekomen. 

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia schenkt ventilatiesysteem aan TechniekHuis Nieuwkoop


Categorie: 
Dutch

Vent-Axia is pro-actief, o.a. met het verzorgen van balieochtenden, presentaties en trainingen. Maar ook als ons gevraagd wordt om een bijdrage te leveren aan een educatief project doen we graag mee. Want de jeugd heeft de toekomsthttps://vent-axia.nl/range/wtw!

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia Uniflexplus+ programma uitgebreid


Categorie: 
Dutch

Uniflexplus+ was tot nu toe verkrijgbaar in een 1xØ90mm en 2xØ90mm uitvoering. Met trots presenteren we twee uitbreidingen op ons Uniflexplus+ flexibele kunststof luchtverdeelsysteem: Uniflexplus+ Ø69mm en Uniflexplus+ Vlak. Met deze uitbreiding beschikken we over een compleet kunststof luchtverdeelsysteem dat geschikt is voor ieder type woningbouw.

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia Svara in Solar Super Deals van november


Categorie: 
Dutch

De hele maand november is de Svara wandventilator een Solar Super Deal. Deze app-gestuurde automatische wandventilator met drie snelheden is verkrijgbaar in wit en mat zwart. De Svara en SvaraZ zijn eenvoudig in gebruik met een app en ook nog eens uitermate stil en energiezuinig. Standaard draait de ventilator permanent op de laagste stand.

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia focust meer op Lo-Carbon producten


Categorie: 
Dutch

Circulair bouwen is een noodzaak. In Nederland willen we in 2050 een volledig circulaire economie hebben. De bouwsector is de grootste gebruiker van grondstoffen en energie van alle sectoren. Meer dan 250 miljoen ton grondstoffen per jaar worden er verbruikt. Dit is bijna de helft van het totaalverbruik in Nederland. Daarbij komt ook nog dat 40% van de totale CO2-uitstoot door de bouwsector wordt uitgestoten. 

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia vakantiesluiting


Categorie: 
Dutch

I.v.m de kerstvakantie is Vent-Axia gesloten van vrijdag 25 december tot en met vrijdag 1 januari. Laatste verzendingen vinden plaats op woensdag 23 december. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een goed 2021.

SHARE THIS ARTICLE: