Dutch

Vacature Vertegenwoordiger Ventilatie Midden-West Nederland


Categorie: 
Dutch

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van ventilatie producten aan de groothandel. Je bent continu op zoek naar nieuwe kansen en fungeert als visitekaartje voor Vent-Axia. Je bent een gedreven, enthousiaste, zelfstandige, commerciële en ondernemende persoonlijkheid die het leuk vindt om in contact te komen met nieuwe en bestaande klanten. Je hebt al ruim drie jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke buitendienst functie. Je hebt affiniteit met (installatie/ventilatie) techniek.

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia Uniflexplus+ programma uitgebreid


Categorie: 
Dutch

Uniflexplus+ was tot nu toe verkrijgbaar in een 1xØ90mm en 2xØ90mm uitvoering. Met trots presenteren we twee uitbreidingen op ons Uniflexplus+ flexibele kunststof luchtverdeelsysteem: Uniflexplus+ Ø69mm en Uniflexplus+ Vlak. Met deze uitbreiding beschikken we over een compleet kunststof luchtverdeelsysteem dat geschikt is voor ieder type woningbouw.

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia Svara in Solar Super Deals van november


Categorie: 
Dutch

De hele maand november is de Svara wandventilator een Solar Super Deal. Deze app-gestuurde automatische wandventilator met drie snelheden is verkrijgbaar in wit en mat zwart. De Svara en SvaraZ zijn eenvoudig in gebruik met een app en ook nog eens uitermate stil en energiezuinig. Standaard draait de ventilator permanent op de laagste stand.

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia focust meer op Lo-Carbon producten


Categorie: 
Dutch

Circulair bouwen is een noodzaak. In Nederland willen we in 2050 een volledig circulaire economie hebben. De bouwsector is de grootste gebruiker van grondstoffen en energie van alle sectoren. Meer dan 250 miljoen ton grondstoffen per jaar worden er verbruikt. Dit is bijna de helft van het totaalverbruik in Nederland. Daarbij komt ook nog dat 40% van de totale CO2-uitstoot door de bouwsector wordt uitgestoten. 

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia vakantiesluiting


Categorie: 
Dutch

I.v.m de kerstvakantie is Vent-Axia gesloten van vrijdag 25 december tot en met vrijdag 1 januari. Laatste verzendingen vinden plaats op woensdag 23 december. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een goed 2021.

SHARE THIS ARTICLE:

Instructievideo's van het Uniflexplus+ luchtverdeelsysteem


Categorie: 
Dutch

Om het de installateur nog makkelijker te maken hebben we een drietal instructievideo's van het Uniflexplus+ flexibele kunststof luchtverdeelsysteem online gezet. In deze video's laten we stap voor stap zien hoe u het luchtverdeelsysteem eenvoudig installeert. Deze video's staan nu op de website en op ons Youtube kanaal .

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia vakantiesluiting


Categorie: 
Dutch

I.v.m. de zomervakantie is Vent-Axia gesloten van maandag 27 juli tot en met vrijdag 7 augustus. Laatste verzendingen vinden plaats op donderdag 23 juli.

SHARE THIS ARTICLE:

Uniflexplus+ luchtverdeelsysteem; opvallend antibacterieel


Categorie: 
Dutch

Vent-Axia is fabrikant en leverancier van producten voor ventilatie, verwarming en hygiëne en heeft een lange traditie van innovatieve producten. Ook het Uniflexplus+ systeem is een van deze innovatieve producten.

Het Uniflexplus+ kunststof luchtverdeelsysteem is ontworpen om het aanleggen van ventilatie zo snel en eenvoudig mogelijk te maken. De flexibele luchtslangen zijn eenvoudig op maat te snijden met het speciaal ontworpen afkortmes. Ook kunnen ze tijdens de installatie nog makkelijk verlegd worden. Dankzij het ontwerp en de samenstelling van Uniflexplus+ wordt vervuiling in het systeem tegengegaan en is reinigen eenvoudig.

SHARE THIS ARTICLE:

Uniflexplus+ Ventiel: Installatie gemak met patent


Categorie: 
Dutch

Vent-Axia heeft eigen ontwikkel- en productieomgevingen en richt zich op voortdurende verbetering en ontwikkeling van producten. Neem bijvoorbeeld ons Uniflexplus+ RV 125 ventiel. Dit eenvoudig regelbaar ventiel is geschikt voor iedere ruimte. Er zijn drie designs die passen bij verschillende interieurstijlen. Daarnaast kan het ventiel gebruikt worden voor toevoer en afvoer. Naast een goed design en functie, heeft het ventiel een uniek mechanisme waardoor het sinds kort gepatenteerd is.

SHARE THIS ARTICLE:

Update ISSO-kleintje Ventilatie


Categorie: 
Dutch

ISSO, de kennisbank voor onder andere installatieprofessionals, heeft een nieuwe versie uitgegeven van ISSO-kleintje Ventilatie ‘Woningen en woongebouwen’. De update van dit ‘kleintje’ is een belangrijke. Deze versie helpt nieuwe wetgevingen rond ventilatie toe te passen. Hieronder valt het Bouwbesluit 2012 (versie juli 2019), de Wet Kwaliteitsborging, de eisen voor BENG en het nog te publiceren ontwerp NEN 1087.3

SHARE THIS ARTICLE: