Het klikt altijd met Uniflexplus+

Het Uniflexplus+ luchtverdeelsysteem is ontworpen om het aanleggen van ventilatie zo snel en eenvoudig mogelijk te maken.  De flexibele luchtslangen zijn eenvoudig op maat te snijden met het speciaal ontworpen afkortmes en kunnen tijdens de installatie nog makkelijk verlegd worden.

Uniflexplus+ excelleert al jaren in gebruiksgemak. Met slechts een beperkt aantal componenten die eenvoudig in elkaar klikken kom je tot een luchtdicht luchtverdeelsysteem. Je hebt geen parkers of lijm nodig. Zo bespaar je kostbare installatietijd. Uniflexplus+ was tot voor kort verkrijgbaar in een 1xØ90mm en 2xØ90mm uitvoering. Inmiddels zijn daar Uniflexplus+ 69 en Vlak bijgekomen. 

Uniflexplus+ 90

Uniflexplus+ 90 zorgt voor  eenvoudige en snelle installatie dankzij het unieke kliksysteem. De slang is eenvoudig op maat te maken door middel van het afkortmes. De diameter van Ø90mm zorgt voor hoge debieten bij lage luchtsnelheden. Zo kan er 50m³/h door de slang bij een luchtsnelheid van 3 meter per seconde. De binnenzijde van het systeem is antistatisch en antibacterieel behandeld. Bij Uniflexplus+ 90 zijn geen lijm en parkers nodig voor een luchtdichte verbinding.

Uniflexplus+ 69

Uniflexplus+ 69 bouwt verder op het vertrouwde klik-en-klaar principe. Er zijn weinig componenten nodig voor een snelle luchtdichte verbinding. Ø69mm is geschikt voor nieuwbouw en renovatie met een beperktere opbouwhoogte. Luchtdebieten zijn eenvoudig te berekenen zijn in veelvouden van 25m³/h bij een snelheid van 2,5m/s. Er is voldoende marge voor het inregelen en het behalen van het debiet, waardoor het plaatsen van een extra slang en/of ventiel niet nodig is.

Uniflexplus+ Vlak

De platte luchtkanalen en de bijbehorende componenten van Uniflexplus+ Vlak hebben een zeer lage inbouwhoogte. Het vlakke systeem is de oplossing voor plaatsing in wanden, verlaagde plafonds, onder de dekvloer of in elke andere situatie waar een vlakke inbouwhoogte vereist is. Het vlak ovale kanaal heeft een afmeting van 52x132mm. Hiermee behoudt het de hoge luchtprestaties die de ronde kanalen ook hebben en kan er tot 45m3/h lucht doorheen bij een maximale snelheid van 3m/s. 

Het klikt altijd met Uniflexplus+

Of we het nu hebben over nieuwbouw of renovatie, met Uniflexplus+ is er altijd een ventilatieoplossing voor handen. De ronde Uniflexplus+ kanalen zijn er in Ø90mm en Ø69mm.  Beide diameters beschikken over het klik-en-klaar principe. Er zijn weinig componenten nodig voor een snelle luchtdichte verbinding. Ø69mm is geschikt voor nieuwbouw en renovatie met een beperktere opbouwhoogte. Is hoogte geen probleem dan zorgt 90mm voor nog lagere luchtsnelheden en nog minder weerstand. De platte luchtkanalen en de bijbehorende componenten van Uniflexplus+ Vlak hebben een zeer lage inbouwhoogte. Hierdoor is het systeem ideaal daar waar ronde luchtkanalen vanwege de hoogte niet kunnen worden gebruikt. 
Wil je zelf ontdekken waarom het altijd klikt met Uniflexplus+? www.hetklikt.eu
 

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: