vent-axia supra design

Vent-Axia Supra Design, de stijlvolle en krachtige badkamerventilator

Vorig jaar kwam Vent-Axia al met de Supra, een nieuwe krachtige badkamer- en toiletventilator, op de markt. Deze ventilator werd goed ontvangen en heeft inmiddels zijn kracht al bewezen. Maar naast functie schenkt Vent-Axia ook veel aandacht aan het design. Daarom is vanaf nu ook de Supra Design verkrijgbaar. Dezelfde krachtige ventilator, maar met een stijlvolle cover.

De nieuwe Vent-Axia Supra Design heeft veel kenmerken van de Supra. De trillingsdempende motorbevestiging zorgt voor een laag geluidsniveau. Slechts 25dB(A) bij max debiet van 90m³/h.  Daarnaast heeft de innovatieve kogellagermotor een laag energieverbruik (maximaal 7,5 Watt) en een lange levensduur. Uniek aan de stille Supra Design is het stijlvolle, strakke ontwerp. De ventilator integreert bijna onzichtbaar in ruimtes waar vervuilde of vochtige lucht afgezogen moet worden.

Ventilatie in vochtige ruimtes

Tijdens het douchen of in bad gaan ontstaat er een grote hoeveelheid vochtige lucht in de badkamer. Wanneer het vocht niet of onvoldoende via een raam naar buiten kan, kunnen er al snel problemen ontstaan als gevolg van overmatige condensvorming. Zo kunnen zich bijvoorbeeld schimmelplekken vormen op de wanden en badkamermeubels. Met behulp van een ventilator in de badkamer wordt het vocht in de badkamer naar buiten afgevoerd. Hierdoor treedt er minder condensvorming op en is er minder kans op vochtproblemen.

Verschillende uitvoeringen

Ook de Supra Design is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen. De Supra Design100 B is de basis uitvoering zonder sensoren en timer. Daarnaast zijn verkrijgbaar de Supra Design 100 T met instelbare timer, 100 HT met vochtsensor en vaste timer en 100 TM met bewegingssensor (PIR) en instelbare timer. Installatie van de Supra Design is eenvoudig door de ingebouwde waterpas. Vent-Axia ventilatoren staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De Supra Design badkamerventilator / toiletventilator wordt geleverd met 5 jaar garantie.
 

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: