Met de ontwikkeling van onze Sentinel Kinetic Advance hebben wij onszelf de taak opgelegd om het meest flexibele ventilatiesysteem op de markt te brengen. Deze WTW-unit combineert het beste van twee werelden; maximalisatie van de volumestroom en tegelijkertijd minimalisatie van geluid en energiegebruik. Wat er ook in uw ruimte rondzweeft, onze Sentinel Kinetic Advance zorgt ervoor dat vervuiling in elk type woonruimte wordt geminimaliseerd. Hiermee wordt een gezonde leefomgeving voor inwoners in stand gehouden. Deze unit is beschikbaar in twee volumes: 250 en 350 m3/h en is bovendien uitgerust met een automatische antivorststrategie en een 100% zomerbypass.

Een stille kracht

Door de combinatie van energiezuinige ventilatoren, lagedrukfilters en een goed geïsoleerde behuizing kan ons Advance-systeem zijn werk doen zonder enige vorm van geluidshinder voor huiseigenaren en huisbouwers.

Ventilatie zoals u het wilt!

Met de Sentinel Kinetic Advance is het mogelijk om ventilatie aan te passen naar elke woonsituatie. Gaat u slapen en wilt u een lagere ventilatiestand gebruiken? Met ons programmeerbare bedieningspaneel selecteert u ventilatie naar behoefte in een handomdraai. Tevens is ons Advance-systeem beschikbaar met een Wifi module waardoor u met behulp van uw smartphone of tablet draadloos communiceert. Op deze manier kunnen ook moeilijk bereikbare units op afstand bediend worden. De Sentinel Kinetic Advance stelt u in staat om eenvoudig te schakelen tussen snelheden, debieten in te regelen en de status van het gebruik te controleren hetgeen resulteert in meer comfort voor de installateur en eindgebruiker.

De Sentinel Kinetic Advance units zijn opgenomen in Uniec2, BIM bestanden zijn hier te downloaden.

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: