vent-axia mute

Mute N, ervaar het nieuwe geluid van stilte.

Vent-Axia introduceert de Mute N. Een nieuwe stille moderne badkamer- en toiletventilator. De vernieuwde Mute is de stilste ventilator in zijn soort, met slechts 12dB(A) bij een debiet van 35m³/h nauwelijks hoorbaar. De Mute is voorzien van twee standen en heeft een debiet van 35m³/h op de lage stand en 75m³/h op de hoge stand. Bij 20Pa weerstand heeft de ventilator nog een debiet van 50m³/h.

Ventilatie in vochtige ruimtes

Tijdens het douchen of in bad gaan ontstaat er een grote hoeveelheid vochtige lucht in de badkamer. Ook het toilet houden we graag fris. Een badkamerventilator/toiletventilator zorgt ervoor dat die vochtige en vervuilde lucht wordt afgevoerd. Zo kunt u schimmel tegengaan en hygiëne op peil houden. Met een goede ventilatie worden vocht en geur afgevoerd en frisse lucht de ruimte ingebracht.

Installatie voordelen

Gemak voor de klant staat bij Vent-Axia centraal; life made easy. Mute N is niet alleen een zeer stille badkamer-en toiletventilator Deze ventilator beschikt namelijk over nog een aantal andere eigenschappen welke de installateur en eindgebruiker een aantal goede voordelen biedt. Zo zorgt de IPX5 classificatie ervoor dat de ventilator te installeren is vanaf zone 2. Verder maakt de ingebouwde waterpas een snelle en eenvoudige installatie mogelijk. De Mute N is voorzien van een lage druk terugslagklep die ook geschikt is voor plafondmontage. De ventilator heeft een stijlvol en discreet ontwerp en bovendien een zeer laag energieverbruik, slechts 2,7 Watt op de lage stand.

Verschillende uitvoeringen

Vent-Axia heeft een lange traditie van innovatieve producten. De Mute N is de stilste ventilator van Vent-Axia tot nu toe en verkrijgbaar in drie uitvoeringen. De Mute 100 BN is de basisuitvoering zonder sensoren. De Mute 100 TN heeft een instelbare timer en de Mute 100 HTN heeft vochtsensor en vaste timer. Vent-Axia richt zich op woonhuisventilatie en biedt hiervoor een totaalpakket eigen producten aan. In Nederland levert Vent-Axia haar producten exclusief via de groothandel. Wilt u meer informatie over de nieuwe Mute ventilator, of over andere producten van Vent-Axia, neem dan contact met ons op, of bezoek een dealer in de buurt. Vent-Axia, life made easy.

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: