Instructievideo van het Uniflexplus+ luchtverdeelsysteem

Instructievideo's van het Uniflexplus+ luchtverdeelsysteem

Gemak voor de klant staat bij Vent-Axia centraal; life made easy. We werken hard om klanten te begrijpen en te ontzorgen. Zo zijn we continue bezig om onze klanten en eindgebruikers het zo makkelijk mogelijk maken.  

Het Uniflexplus+ luchtverdeelsysteem is ontworpen om het aanleggen van ventilatie zo snel en eenvoudig mogelijk te maken. De flexibele luchtslangen zijn eenvoudig op maat te snijden met het speciaal ontworpen afkortmes en kunnen tijdens de installatie nog makkelijk verlegd worden. De universeel toepasbare kunststof huls zorgt voor het nodige installatiegemak bij het plaatsen van de ventielcollectoren. De huls is aan de buitenzijde voorzien van inkepingen die de lengte aanduiden, zodat hij eenvoudig en snel op maat gezaagd kan worden voor een specifieke toepassing.

Om het de installateur nog makkelijker te maken hebben we een drietal instructievideo's van het Uniflexplus+ flexibele kunststof luchtverdeelsysteem online gezet. In deze video's laten we stap voor stap zien hoe u het luchtverdeelsysteem eenvoudig installeert. Deze video's staan nu op de website en op ons Youtube kanaal .

Video 1: installatie van het Uniflexplus+ flexibele kunststof luchtverdeelsysteem

Video 2: Uniflexplus+ bevestigen van koppelstuk

Video 3: Uniflexplus+ maken van 90° bocht

 

 

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: