vent-axia mute

De stilste badkamer- en toiletventilator wordt vernieuwd.

Vent-Axia richt zich op voortdurende verbetering en ontwikkeling van producten. Hierbij staat gemak voor de klant altijd centraal. Op 15 oktober brengt Vent-Axia de vernieuwde Mute op de markt. Deze nieuwe Mute is een nieuwe badkamerventilator / toiletventilator en zal nog stiller zijn dan zijn voorganger. De Mute is voorzien van twee standen en heeft een debiet van 35m³/h op de lage stand en 75m³/h op de hoge stand. Bij 20Pa weerstand heeft de ventilator nog een debiet van 50m³/h. Deze stille ventilator produceert op de lage stand slechts 12 dB(A).

Gemak voor de klant staat bij Vent-Axia centraal; life made easy. Naast dat de Mute een zeer stille badkamerventilator / toiletventilator is, beschikt hij over nog een aantal andere eigenschappen waarmee de installateur en eindgebruiker een voordeel heeft. Vanaf 15 oktober leest u hier meer over. Inmiddels hebben een aantal dealers al kennis mogen maken met de vernieuwde Mute.

Vent-Axia is fabrikant en leverancier van producten voor ventilatie, verwarming en hygiëne en levert haar producten in Nederland exclusief via de groothandel. Bezoek vanaf 15 okotber een Vent-Axia dealer en ervaar zelf het nieuwe geluid van stilte.

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: