Voor het eerst in de geschiedenis zet Vent-Axia B.V.  de stap naar de meest prestigieuze vakbeurs voor de installatiebranche in Nederland, de VSK. Het evenement vindt plaats van 6 tot en met 9 februari 2024 in de Jaarbeurs Utrecht, en wij zijn erbij!

Op de VSK komen we met nog een primeur, want in Utrecht introduceren we onze nieuwste innovatie: de Vent-Axia Econiq WTW-Unit.  Met deze nieuwe warmteterugwinunit laten we weer zien dat we met de Vent-Axia producten streven naar duurzaamheid en efficiëntie. De Vent-Axia Econiq kenmerkt zich door zijn zeer lage energieverbruik en uitstekend thermisch rendement. De Vent-Axia Econiq is het toonbeeld van onze inzet voor groene technologieën en toont onze toewijding aan het leveren van producten die niet alleen energiezuinig zijn, maar ook bijdragen aan een gezonder binnenklimaat.

'We zijn blij dat we er dit jaar bij zijn, om onze innovaties aan het Nederlandse publiek te tonen", aldus Sales Manager Erik Snijders. We nodigen alle beursbezoekers uit om onze stand te bezoeken en de Econiq WTW-Unit en onze andere ventilatieproducten in actie te zien. U vindt ons in hal 11, stand E079. Ons team van experts zal klaarstaan om onze nieuwe producten te demonstreren en uw vragen te beantwoorden. Of u nu een installatieprofessional bent, of gewoon geïnteresseerd in de nieuwste ventilatie-technologieën, we beloven dat wat we te bieden hebben, uw aandacht zal trekken. Registreer nu gratis voor de VSK, we hopen u te zien in Utrecht!

SHARE THIS ARTICLE: